Készítettem egy Ál-tiramisu tortát.
A recept:
- 2,5 csomag babapiskóta
- 1,5 dl kávé (főzött)
- picike rum (1-2ek)
- 1 csomag vaníliás (tejszínes) pudingpor (főzős)
- 0,5 l tej
- 5 ek cukor
- 1ek zselatin
- 1 kis doboz tejföl
A babapiskótát egy gyors mozdulattal egyenként belemártom a kávés-rumos elegybe és lerakom sorba egy tál aljára (egy párat), rá egy kevés pudingos massza, majd megint babapiskóta és massza és így tovább.
A végén szórtam rá egy kevés fehér csokit és "egérkakit" (tejcsokidara).
Be a hűtőbe és jóformán már ehető is egy olyan 10 perc múlva.
Tényleg nagyon fini, olyan mintha Mascarponéval készítettem volna.
Érdemes kipróbálni, kevés pénzből finomat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Köszönöm, hogy írsz!
Thanx for leave me a comment!